O femeie din Ucraina, care se afla de câteva luni în R. Moldova, a murit într-un accident produs în raionul Fălești

  • 02 Iulie 2022 12:27
O femeie din Ucraina, care se afla de câteva luni în R. Moldova, a murit într-un accident produs în raionul Fălești

O femeie de 40 de ani a murit în această dimineață într-un accident rutier produs în raionul Fălești. Alte patru persoane, printre care și șoferul, dar și un copil, au fost transportate la spital. Toți sunt cetățeni ai Ucrainei din regiunea Odesa și Nicolaev, aflându-se în Republica Moldova de câteva luni, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, accidentul s-a produs aproape de ora 07.00, între localitățile Hiliuți și Gara Catranîc din raionul Fălești. Preliminar, s-a stabilit că la volan se afla o femeie de 36 ani. În timp ce se deplasa din direcția orașului Fălești spre orașul Bălți, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu izbindu-se cu mașina într-un copac.

La fața locului a fost nevoie de echipa de descarcerare. Salvatorii au scos pe rând persoanele prinse între fiare. Pasagera de pe bancheta din față a decedat pe loc. Femeia de la volan, doi pasageri, de 39 și 42 de ani, dar și un copil de nouă ani, care se aflau pe bancheta din spate au fost transportați la spitalul Clinic din municipiul Bălți cu diverse traumatisme.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău