O echipă de studenți de la USMF „Nicolae Testemițanu” a participat la Campionatul Național Universitar la Triatlon Forță 2023

  • 21 Aprilie 2023 15:27
O echipă de studenți de la USMF „Nicolae Testemițanu” a participat la Campionatul Național Universitar la Triatlon Forță 2023

Evenimentul s-a desfășurat în data de 11 aprilie, la Complexul Sportiv Universitar, și a fost organizat de Federația Moldovenească a Sportului Studențesc și a Veteranilor Sportului în colaborare cu Federația Sportivă de Triatlon din Republica Moldova. Mihail Cojocari, arbitru superior la triatlon forță, a remarcat o prestație foarte bună a studenților USMF în competiție, după o pauză de patru ani. Astfel, dintre cei 40 de participanți, 6 mediciniști au reușit să urce pe podium și 8 au acumulat puncte. Competiția s-a desfășurat la proba individuală și pe echipe, se arată într-un comunicat USMF.

Căpitana echipei, Nicoleta Bodrug, studentă în anul VI la specialitatea Medicină preventivă, și-a exprimat speranța că acest eveniment va fi un stimulent suplimentar pentru promovarea modului de viață sănătos și a încurajat participanții să revină la următoarea competiție cu forțe noi.

USMF a fost reprezentată de către: Cristian Ceban – student în anul II la Facultatea de Medicină nr. 1, categoria 70 kg – Locul 2; Marius Semionov – student în anul II la Facultatea de Medicină nr. 1, categoria 80 kg – Locul 2; Vasile Rîsîpan – student în anul IV, Facultatea Medicină nr. 1, categoria 90 kg – Locul 3; Cristian Rența – student în anul IV la Facultatea de Stomatologie, categoria 100 kg – Locul 2; Ion Tripaduș – student în anul III la Facultatea de Medicină nr. 1, categoria 100 kg – Locul 3; Victor Antir – student în anul II la Facultatea de Medicină nr. 1, categoria 110 kg – Locul 3; Iurie Vrabie și Iosif Leanca – studenți la Facultatea de Medicină nr. 1 – mențiune. 0 0 0 0 0 Comentariile (0)

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:43 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
13
Fri
13
Arhivă Radio Chișinău