O delegație condusă de primarul sectorului 4 al municipiului București, în vizită de lucru la Primăria Chișinău

  • 21 Mai 2021 14:46
O delegație condusă de primarul sectorului 4 al municipiului București, în vizită de lucru la Primăria Chișinău

O delegație condusă de primarul sectorului 4 al municipiului București, Daniel Băluță, se află în vizită de lucru la Primăria Chișinău unde a avut o întrevedere cu edilul Ion Ceban.

Autoritățile de peste Prut vor acorda suport municipiului Chișinău pe diverse domenii și proiecte, în special pe implementarea proiectelor privind parcările publice. Discuțiile la acest subiect vor continua în format extins cu participarea pretorilor de sectoare, iar pentru săptămâna viitoare sunt planificate vizite de documentare în sectorul 4 București.

Primarul sectorului 4 al municipiului București, Daniel Băluță a declarat că municipalitatea va beneficia de toată experiența și expertiza privind amenajarea parcărilor publice, proiecte implementate cu succes la București. „Vă asigur de determinarea pe care o avem în dezvoltarea Chișinăului, necondiționat și extrem de rapid. Astfel, ne propunem ca în termen de câteva luni să implementăm partea de soft privind parcările din oraș, iar o echipă din București va supraveghea efectiv realizarea proiectului aici la Chișinău", a precizat primarul Daniel Băluță, potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău.   

Ion Ceban a menționat că părțile sunt dispuse spre dezvoltarea colaborării și în continuare, inclusiv prin semnarea acordurilor de înfrățire între sectoarele din Chișinău și București.

Din componența delegației din România face parte și senatorul Gabriel Mutu, ex-primar al sectorului 6 al orașului București. Acesta a ținut să menționeze că municipiul Chișinău va avea mereu susținere din partea colegilor din România, fapt demonstrat și până acum, prin proiectele deja realizate în sectorul Buiucani.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău