O delegație a Parlamentului de la Chișinău, condusă de Igor Grosu, va efectua o vizită oficială în Lituania.

  • 01 Aprilie 2023 11:45
O delegație a Parlamentului de la Chișinău, condusă de Igor Grosu, va efectua o vizită oficială în Lituania.

O delegație a Parlamentului de la Chișinău, condusă de președintele Legislativului, Igor Grosu, va efectua în perioada 3-5 aprilie, o vizita oficială în Lituania.

Marți, 4 aprilie, începând cu ora ora 09.00, Igor Grosu va avea o întrevedere bilateralăcu președintea Seimas-ului Viktorija Čmilyte-Nielsen, anunță serviciul de protocol al Legislativului de la Vilnius, după care vor urma discuții între președinții comisiilor parlamentare.

Pentru ora 09.45 este programat un briefing, la care Igor Grosu și Viktorija Čmilyte-Nielsen vor face declaratii de presă.

În aceeași zi mai sunt programate întâlniri ale delegației Parlamentului Republicii Moldova cu Președintele Lituaniei Gitanu Nausėda (10:10), ministrul Economiei și Inovării Aušrina Armonaite (10:45), prim-ministrul Ingrida Šimonyte (13:20), viceministrul Apărării Naționale responsabil cu politica de securitate cibernetică, alături de Monika Tučkut și reprezentanți ai Centrului Național de Securitate Cibernetică (14:00).

Vizita a fost confirmată și de Igor Grosu într-un mesaj, publicat pe pagina sa de Facebook, în care menționează că la 4 aprilie, începând cu ora 15.40, în incinta sediului Ambasadei Republicii Moldova în Lituania (strada Miglos 61A g, Vilnius), are programată o întrevedere cu cetățenii Republicii Moldova stabilitți în această țară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:2,06 m/s
Tue
18
Wed
17
Thu
18
Fri
21
Sat
22
Arhivă Radio Chișinău