O delegație a Consiliului județean Vaslui se află într-o vizită de lucru în raionul Anenii Noi. „Un parteneriat de succes, cu mari perspective de viitor”

  • 23 Noiembrie 2021 11:20
O delegație a Consiliului județean Vaslui se află într-o vizită de lucru în raionul Anenii Noi. „Un parteneriat de succes, cu mari perspective de viitor”

O delegație a Consiliului județean Vaslui, condusă de președintele Dumitru Buzatu, se află într-o vizită de lucru în raionul Anenii Noi din Republica Moldova. 

Astfel, reprezentații Consiliului raional Anenii Noi au discutat cu partenerii de peste Prut despre prioritățile comune în perspectiva lansării în 2022 a Programului de finanțare transfrontalieră a UE pentru România și Republica Moldova.

Delegația a vizitat centrul raional de sănătate, acoperișul căruia este renovat grație unei finanțări de cca. 1,3 milioane de lei moldovenești, bani oferiți nerambursabil de către partenerii de la Vaslui. A urmat o vizită la Memorialul „Capul de Pod Șerpeni”. În cadrul discuțiilor, a fost menționată și finanțarea oferită de CJ Vaslui pentru renovarea intrării în spital și achiziția unei ambulanțe (cca. 400 mii de lei moldovenești), reparația capitală a maternității (cca. 2 milioane de lei moldovenești). Un parteneriat de succes, cu mari perspective de viitor”, a anunțat Consiliul raional Anenii Noi, potrivit infoprut.ro.

Acordul de parteneriat între Consiliul Județean Vaslui și Consiliul raional Anenii Noi a fost semnat în ianuarie 2018, iar de atunci legăturile de ordin educațional, cultural și alte proiecte s-au dezvoltat pe linie ascendentă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:54 %
Vint:4,12 m/s
Tue
19
Wed
13
Thu
13
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău