O cetățeancă a Republicii Moldova a murit în urma atacului terorist din Tel-Aviv, anunță MAE

  • 02 Octombrie 16:32
O cetățeancă a Republicii Moldova a murit în urma atacului terorist din Tel-Aviv, anunță MAE

Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova anunță că o cetățeancă a Republicii Moldova a murit în urma atacului terorist din Yaffo, Tel-Aviv, produs în seara zilei de ieri, 1 octombrie.

Ambasada Republicii Moldova în Israel este în contact permanent cu autoritățile locale, fiind în așteptarea confirmării oficiale a identității victimei. De asemenea, misiunea noastră diplomatică este pregătiră să ofere rudelor și apropiaților victimei toată asistența consulară ce se impune.

Adresăm pe această cale sincere și profunde condoleanțe tuturor familiilor îndoliate în urma sângerosului atac terorist soldat cu șapte victime și produs în paralel cu atacul balistic iranian asupra Israelului. Ambele atacuri au fost condamnate cu fermitate de autoritățile Republicii Moldova”, menționează MAE de la Chișinău într-un comunicat de presă emis astăzi, 2 octombrie. 

Citiți și:

Mihai Popșoi: 11 cetățeni ai Republicii Moldova au ajuns în siguranță în Polonia din Liban. Ceilalți vor fi evacuați în câteva zile

ULTIMA ORĂ! Iranul atacă Israelul cu rachete. UPDATE. Israel susține că nu există victime și că atacul s-a încheiat. SUA au ajutat armata israeliană

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,07
Cer senin
Umiditate:56 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
20
Sat
21
Sun
16
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău