O bancă amână pentru trei luni plata ratelor la credite

  • 17 Martie 2020 09:22
O bancă amână pentru trei luni plata ratelor la credite

Moldova Agroindbank amână până pe 31 mai plata ratelor la credite, inclusiv dobânzile. Rambursările acestor sume vor fi efectuate în luna iunie, la solicitarea clientului. Prin această măsură, banca își propune să susțină clienții persoane fizice în situația cauzată de COVID-19, transmite IPN.

Decizia se extinde asupra produselor creditare pentru persoane fizice: de consum, ipotecare, overdraft, cardul de cumpărături în rate LiberCard și cardul de credit.

Astfel, pentru perioada lunilor martie-aprilie-mai 2020 nu vor fi aplicate penalități pentru neachitarea sumelor datorate spre plată. În cazul îl care au posibilitate, clienții pot achita ratele conform graficului. Plata poate fi efectuată prin intermediul aplicației MAIBank sau Internet Banking, pentru a evita vizita la bancă.

În același timp, MAIB accentuează că deservirea depozitelor se va desfășura în regim obișnuit, în pofida circumstanțelor create.

Banca Națională a Moldovei menționează că atât BNM, cât și băncile licențiate și prestatorii de servicii de plată nebancari își continuă activitatea asigurând toate serviciile financiare prestate. Informații suplimentare pot fi solicitate la telefon sau adresa electronică a băncilor licențiate. Datele de contact pot fi accesate pe pagina web a BNM.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău