O armă deținută ilegal și droguri de peste 100.000 de lei, depistate de polițiștii în nordul Republicii Moldova. O persoană a fost reținută

  • 20 Martie 15:26
O armă deținută ilegal și droguri de peste 100.000 de lei, depistate de polițiștii în nordul Republicii Moldova. O persoană a fost reținută

În cadrul perchezițiilor desfășurate în cadrul unui dosar privind trafic de droguri, polițiștii au găsit la Edineț o cantitate mare de droguri, dar și o armă de vânătoare deținută ilegal.

Descinderile au avut loc marți, 19 martie. Astfel, polițiștii au găsit mai multe pachete cu marijuana, hașiș și substanțe similare drogului PVP, un dispozitiv pentru mărunțirea masei vegetale uscate de marijuana, dispozitive pentru consumul de droguri ș.a. Valoarea totală a drogurilor pe piața neagră se estimează la peste 100 000 de lei. 

În cadrul cauzei penale sunt cercetate 6 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 52 de ani, dintre care una a fost reținută pentru 72 de ore.

Cinci dintre suspecți, anterior au fost cercetați penal, pentru diferite infracțiuni, subliniază IGP.

 Amintim că în decembrie anul trecut, în cadrul aceleiași cauze penale au fost reținuți alți 5 bărbați implicați în schema infracțională de comercializare a drogurilor prin aplicația „Telegram” pe teritoriul raionului Edineț.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:4,63 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău