O altă ședință în cazul deputatului Denis Ulanov a fost amânată miercuri

  • 14 Octombrie 2021 14:25
O altă ședință în cazul deputatului Denis Ulanov a fost amânată miercuri

O altă ședință în cazul deputatului Partidului Șor, Denis Ulanov, a fost amânată miercuri. De data aceasta, avocații parlamentarului au nevoie de timp suplimentar pentru a face cunoștință cu lista de probe înaintată de procurori, scrie Anticoruptie.md.

Potrivit portalului instanțe.md, partea acuzării a prezentat o listă de probe și, drept rezultat, apărarea a solicitat termen pentru a face cunoștință cu lista probelor și cu materialele cauzei penale, potrivit sursei citate

Instanța a admis cererea formulată de apărare din cauza că pe rolul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, sunt mai multe cereri formulate de inculpat cu privire la nulitatea mai multor acte procesuale.

În același timp, pe rolul Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani, pe 8 noiembrie, este planificată ședința în cazul Ulanov Denis versus Parlamentul Republicii Moldova – Acțiuni privind controlul legalității actelor administrative ale Parlamentului Republicii Moldova.

Deputatul formațiunii Șor, Denis Ulanov, a acționat în judecată Parlamentul Republicii Moldova, solicitând magistraților să verifice legalitatea actului prin care a fost lăsat fără imunitate parlamentară.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău