Numiri la ședința Guvernului

  • 04 Septembrie 2019 13:22
Numiri la ședința Guvernului

Ministerul Economie și Infrastructurii are un nou secretar de stat în domeniul transporturilor, numit astăzi de către Guvern. Este vorba despre Andrei Ciornâi, care a muncit anterior în cadrul Ministerelor Transporturilor și a Economiei.

Și Ministerul Finanțelor va avea doi secretari de stat noi. Unul dintre ei este Sergiu Luca, până de curând consilier superior în cadrul unui mare grup financiar canadian. Celălalt secretar de stat de la Ministerul Finanțelor este Dumitru Udrea. Potrivit ministrului finanțelor Natalia Gavrilița, acesta va contribui la sporirea gradului de executare a proiectelor de asistență externă.

Și la Ministerul Afacerilor Externe  și Integrării Europene (MAEIE) au avut loc numiri. Tatiana Molcean și-a păstrat funcția de secretar de stat, iar într-un al post de secretar de stat a fost numit Dinu Toderașcu, cel care a fost până în prezent șef de cabinet în cadrul ministerului și a activat anterior în societatea civilă la București.

Tot astăzi, Guvernul l-a numit pe un termen de patru ani pe Artiom Jucov în funcția de director la Agenția Națională Antidoping. În prezent, Artiom Jucov este inspector principal în cadrul acestei instituții și este conferențiar universitar.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău