Nu există supraviețuritori după accidentul aviatic din Macedonia de Nord

  • 03 Aprilie 2019 15:15
Nu există supraviețuritori după accidentul aviatic din Macedonia de Nord

Ministrul bulgar de interne, Mladen Marinov, a declarat că nu există supraviețuitori, după ce un avion ultraușor de tip Cessna s-a prăbușit în Macedonia de Nord.

La bordul său se afla o familie din Bulgaria. "Au fost descoperite patru cadavre. Colegii macedoneni au reușit să ajungă la locul prăbușirii. Urmează să fie efectuate autopsiile, pentru a confirma identitatea victimelor", a precizat ministrul Marinov.

"Suntem în contact permanent cu colegii din Macedonia de Nord. Se efectuează cercetări la fața locului pentru a se stabili cauza accidentului. În prezent, ministrul de interne al Macedoniei de Nord m-a asigurat că dispun de resursele necesare pentru a face față acțiunii de urgență", a subliniat ministrul bulgar de interne.

Ambasadorul Bulgariei în Republica Macedonia de Nord, Anghel Anghelov, a explicat că la investigarea accidentului aviatic va participa și Organizația Internațională de Aviație. Cauzele incidentului pot fi impactul cu muntele, pierderea orientării spațiale din cauza turbulențelor puternice, condițiile meteorologice nefavorabile. Avionul efectua un zbor de la Ohrid la Sofia și a dispărut de pe radare la 17:16, ora locală a Bulgariei, când se afla deasupra Munților Jakupica. Înainte ca aparatul să dispară de pe radar, pilotul a comunicat că se confruntă cu turbulențe puternice. 

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău