Noul lider al administrației de la Tiraspol s-a întâlnit la Moscova cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin

  • 20 Decembrie 2016 17:39
Noul lider al administrației de la Tiraspol s-a întâlnit la Moscova cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin Facebook.com/Dmitry Rogozin

Noul lider al administrației separatiste de la Tiraspol, Vadim Krasnoseslski, s-a întâlnit astăzi la Moscova cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin, reprezentant special al Kremlinului pentru Transnistria.

Dmitri Rogozin l-a felicitat pe Vadim Krasnoselski cu „victoria convingătoare” la așa-zisele „alegeri prezidențiale” din regiunea separatistă și preluarea funcției de „președinte” al autoproclamatei republici moldovenești nistrene. Demnitarul de la Moscova a menționat că Rusia va continua colaborarea cu Transnistria, transmite agenția oficială de la Tiraspol, cu referință la o postare a lui Dmitri Rogozin pe contul său de Facebook.

Amintim că Vadim Krasnoseslski, care a fost învestit vineri, pe 16 decembrie, ca așa-numit președinte al Transnistriei, a fost felicitat atât de Dmitri Rogozin, cât și de ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Ambasadorul Rusiei la Chișinău, Farit Muhametșin, cel care i-a transmis mesajele de felicitare din partea oficialităților de la Moscova, a vorbit în cadrul ceremoniei de învestire a lui Krasnoseslski despre Transnistria ca despre o „țară”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,52
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău