Noua șefă a Biroului BERD de la Chișinău a fost prezentată autorităților Republicii Moldova

  • 14 Februarie 2018 14:23
 Noua șefă a Biroului BERD de la Chișinău a fost prezentată autorităților Republicii Moldova

Noua șefă a Biroului din Republica Moldova a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) este Angela Sax, care va prelua mandatul în aprilie 2018. Ea fost prezentată autorităților moldovene de președintele BERD, Suma Chakrabarti, aflat astăzi, 14 decembrie, într-o vizită la Chișinău, transmite IPN.

„Sunt recunoscătoare și încântată să preiau acest nou rol la BERD. Republica Moldova este o țară fascinantă, iar eu văd rolul meu în a încuraja talentul și a dezvolta potențialul local. Bazându-ne pe realizările predecesorului meu, Dimitri Gvindadze, vom continua să susținem Moldova prin intermediul investițiilor și politicilor pentru a ne asigura că finanțarea pe care o putem oferi este utilizată în cel mai eficient și eficace mod”, a declarat Angela Sax.

Noua șefă a biroului BERD în Moldova a absolvit Universitatea de limbi străine din Erevan și deține o diplomă de afaceri MBA de la Nottingham University Business School.

Este participantă la programul Senior Executive Fellows din 2004 la Universitatea Harvard KSG.

Înainte de a se alătura BERD, a activat în la Agenția pentru Dezvoltarea Turismului din Armenia și compania americană pentru dezvoltarea sectorului privat Sibley International Corporation. Cea mai recenta funcție a sa a fost de șef interimar al biroului BERD în Armenia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău