Noua Prima Doamnă a României s-a întors la școală

  • 18 Noiembrie 2014 17:02
Noua Prima Doamnă a României s-a întors la școală

Noua Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, și-a reluat activitățile obișnuite după victoria soțului său Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale de duminică, alegând să se întoarcă la liceul din Sibiu unde predă limba engleză

, în loc să apară în lumina reflectoarelor, comentează Euronews, citat de Agerpres.

Deși acum este soția celui mai puternic om din România, ea speră să poată 'jongla' cu prioritățile, notează sursa citată.

”Încerc să-mi fac datoria cât pot de bine tot timpul și sper să reușesc și ca Primă Doamnă”, a declarat Carmen Iohannis.

Elevii ei au fost fericiți să-i arate că o apreciază și au scris pe tablă, într-o engleză perfectă, mesajele 'You are the Best' ('Sunteți cea mai bună') și 'We love you' ('Vă iubim').

Ea le-a ținut chiar o lecție despre victoria soțului ei. 'Le-am spus copiilor că ceea ce s-a întâmplat este o dovadă în plus că bunul simț, modestia și intențiile bune înving întotdeauna până la urmă', a afirmat Carmen Iohannis.

Euronews subliniază faptul că abordarea pragmatică a noii Prime Doamne pare că se potrivește cu stilul politic al soțului ei.

Mai mult, elevii i-au pregătit și o surpriză. Aliniați de-a lungul unui culoar, ei i-au cântat 'We are the Champions'.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:5,14 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
12
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău