Noiembrie la Filarmonica Națională: artiști români în concert

  • 01 Noiembrie 2023 19:03
Noiembrie la Filarmonica Națională: artiști români în concert

Mai multe spectacole va organiza la Palatul Republicii în luna noiembrie, Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din Chișinău, relatează Moldpres.

Vineri, 3 noiembrie, la ora 18.00, la Palatul Republicii, va avea loc un concert simfonic susținut de Orchestra Națională a Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici, dirijor – Bogdan-Ionuț Cojocariu. Soliști: Radu Croitoru (violoncel) și Bogdan-Alexandru Costache (vioară), România.

Pe 9 noiembrie, la 18:00, Palatul Republicii va găzdui un concert simfonic al aceleiași orchestre, dirijor – Petre-Florentin Gâscă, România. Solist: Petrea Gâscă (corn), România.

Pe 15 noiembrie, ora 18:00, la Palatul Republicii spectatorii sunt așteptați la un concert aniversar al interpretei Silvia Goncear cu genericul „Romanța inimii mele” cu Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, director artistic și prim-dirijor Petre Neamțu. La 16 noiembrie, la 17.00, Palatul Republicii va găzdui un concert de Ziua Tineretului, cu formația Nikorason'g, iar pe 22 noiembrie, la 18.00 – un concert coral de Ziua Națională a României cu genericul „Țara din sufletul meu”, susținut de Capela Corală Academică „Doina”, director artistic și prim-dirijor Ilona Stepan. Maeștri de cor: Dorin Bîtcă, Svetlana Țurcan și Ștefan Macovei. 

La 24 noiembrie, la 18.00 la Palatul Republicii va avea loc un concert aniversar al muzicianului Anatol Vițlu la 70 de ani, susținut de Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, director artistic și prim-dirijor Petre Neamțu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
4,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
16
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău