Ninsori pe întreg teritoriul R.Moldova. Cum se circulă pe drumurile naționale

  • 12 Martie 2021 15:47
Ninsori pe întreg teritoriul R.Moldova. Cum se circulă pe drumurile naționale

Pe parcursul zilei, pe întreg teritoriul țării se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare, starea părții carosabile a unor sectoare de drum devenind umedă și lunecoasă. Administrația de Stat a Drumurilor anunță că circulația rutieră pe traseele naționale se desfășoară în condiții de siguranță, iar lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.

Până la această oră, unitățile teritoriale SA ,,Drumuri” au executat pe drumurile publice naționale intervenții operative de combatere a lunecușului în regiunile unde a fost necesară implicarea acestora.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto, să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, privind echiparea autovehiculului cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condițiile de circulație pe timp de ninsoare.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău