Nicolae Ciucă: Am votat pentru o Românie puternică într-o Europă unită

  • 09 Iunie 11:25
Nicolae Ciucă: Am votat pentru o Românie puternică într-o Europă unită

Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, a declarat, duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru dezvoltarea României, pentru păstrarea valorilor, a tradițiilor și a credinței, pentru o Românie puternică într-o Europă unită.

“Am votat pentru dezvoltarea României și pentru o viață mai bună în fiecare comunitate. Pentru fiecare familie din România. Am votat pentru siguranța românilor. Pentru promovarea tradițiilor, credinței și valorilor noastre românești. Pentru o țară puternică, într-o Europă puternică. Pentru că România are un destin pro-european și un drum de la care nu trebuie să ne abatem, indiferent cât de mult zgomot ne-ar înconjura. Azi trebuie să arătăm că suntem patrioți și că ne iubim țara. Iar asta înseamnă și prezență la vot, adică implicarea într-un moment decisiv pentru viitorul nostru, al tuturor. Un viitor care poate fi unul al dezvoltării și construcției sau unul al stagnării și al haosului. De votul fiecăruia dintre noi depinde cum va fi reprezentată România la Bruxelles și cine va conduce destinele comunităților locale. Vă îndemn să mergeți la vot și să alegeți cu inima și sufletul, pentru România de mâine!”, a afirmat Ciucă, scrie Calea Europeană.

El i-a îndemnat pe români să meargă duminică la vot.

Citiți și: Urnele pentru alegerile europarlamentare s-au deschis la ora 07:00. Cetățenii români pot vota la una din cele 52 de secții deschise în Republica Moldova

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,54 m/s
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău