Niciun supraviețuitor după prăbușirea avionului în sudul Chinei

  • 22 Martie 2022 09:26
Niciun supraviețuitor după prăbușirea avionului în sudul Chinei

Epava avionului companiei China Eastern Airlines cu 132 de persoane la bord, care s-a prăbușit în sudul Chinei, a fost recuperată. Niciun supraviețuitor nu a fost găsit, a informat, marți, presa de stat chineză.

Epava avionului a fost găsită, dar nimeni nu a fost găsit în viață, a anunțat canalul CCTV la aproximativ 18 ore după prăbușire. Câteva sute de pompieri și salvatori sunt implicați în eforturile de căutare, scrie digi24.ro.

Boeingul 737, vechi de șapte ani, a căzut brusc de la o înălțime de peste 8.000 de metri, a raportat controlul traficului aerian.

La bord se aflau 123 de pasageri și 9 membri ai echipajului, toți cetățeni chinezi. Acesta este cel mai grav accident de aviație produs în China în aproape 12 ani, relatează dpa, citată de Agerpres.

Zborul numărul MU5735 s-a prăbușit lângă Wuzhou, în provincia din sudul Chinei Guangxi. Aparatul era în drum de la Kunming, în provincia Yunnan, spre Guangzhou în provincia Guangdong.

Producătorul american de avioane Boeing a declarat că experți tehnici sunt pregătiți să asiste la investigația cauzei accidentului, condusă de autoritățile aviației civile chineze.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău