Netflix ar putea oferi transmisiuni directe

  • 15 Mai 2022 14:28
Netflix ar putea oferi transmisiuni directe

Conținutul transmis live este una dintre direcțiile pe care Netflix le evaluează în prezent, în încercarea de revitalizare a creșterii numărului de abonați, scrie news.ro.

Potrvit sursei citate, Netflix lucrează în prezent la o funcție de live streaming, conform Deadline, însă nu de nivelul transmisiunilor sportive, ci mai degrabă ca o modalitate de a încerca să implice cât mai mult utilizatorii în timpul unor spectacole.

Una dintre variantele luate în calcul de Netflix pare să fie transmiterea în direct a show-urilor de standup comedy.

O altă opțiune este dată de serialele fără scenariu, precum concursurile de talente. Aici, ar putea exista și o componentă de votare în timp real a competitorilor.

Nu se știe când va debuta acest gen de conținut pe Netflix, însă va fi o premieră pentru cea mai populară platformă de video streaming, care încearcă să-și prindă competitorii din urmă la acest capitol.

Disney+ a avut deja transmisiuni directe. În februarie, acesta a transmis în direct ceremonia de desemnare a premiilor Oscar.

Alte servicii merg chiar mai departe cu acest format, intrând pe zona competițiilor sportive. Prime Video transmite, în anumite țări, meciuri directe din unele dintre cele mai importante campionate de fotbal din Europa.

Netflix, pe de altă parte, a început să pară mai dornic în a experimenta cu noi facilități abia după ce a început să piardă abonați.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău