Necrologul Parlamentului Republicii Moldova, după moartea fostului deputat Tudor Deliu

  • 05 August 2023 14:00
Necrologul Parlamentului Republicii Moldova, după moartea fostului deputat Tudor Deliu

Parlamentul Republicii Moldova a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu trecerea în eternitate a fostului deputat PLDM, Tudor Deliu. Potrivit unui comunicat de presă al Legislativului, președintele Parlamentului, Igor Grosu, corpul de deputați și de funcționari transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor, prietenilor, colegilor și discipolilor.

„Parlamentul Republicii Moldova deplânge trecerea în neființă a fostului deputat Tudor Deliu. A lăsat urme de bun profesionist în activitatea parlamentară, dăruindu-și toată priceperea pentru promovarea interesului public la îmbunătățirea legislației și la aplicarea corectă a legii. Veteran al războiului de pe Nistru, Tudor Deliu era un patriot al neamului și un luptător pentru viitorul european al țării noastre. În calitate de conferențiar universitar, primar sau politician, a fost alături de oameni, cu profesionalism, înțelepciune și responsabilitate, cu multă dedicație și aplecare pentru soluționarea problemelor acestora. 

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, corpul de deputați și de funcționari transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor, prietenilor, colegilor și discipolilor. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i fie amintirea luminoasă.”, se arată în mesaj. 

Fostul deputat Tudor Deliu s-a stins din viață în seara zilei de vineri, 4 august, la vârsta de 67 de ani, după „o boală cruntă”. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău