Naționala de fotbal a Republicii Moldova a ajuns în Albania, unde va disputa un nou meci din preliminariile Campionatului European din 2024

  • 17 Iunie 2023 10:30
Naționala de fotbal a Republicii Moldova a ajuns în Albania, unde va disputa un nou meci din preliminariile Campionatului European din 2024

Naționala de fotbal a Republicii Moldova a ajuns în Albania, unde va disputa un nou meci din preliminariile Campionatului European din 2024. După două remize la rând, tricolorii țintesc prima victorie în această campanie de calificare.

26 de jucători au fost convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru duelul cu Albania. În lot se regăsesc fotbaliști experimentați, printre care Oleg Reabciuk, Vadim Rață și Ion Nicolaescu, transmite TVR MOLDOVA.

Totuși, sunt și câteva absențe, cum ar fi Artur Ioniță și Denis Marandici, ambii fiind indisponibili din motive familiale. 

În această seară, tricolorii vor desfășura ultimul antrenament înainte de partida de mâine, care va începe la ora 21:45. 

Olandezul Dennis Higler va da fluierul de start în duelul disputat pe arena "Air Albania" din Tirana.

Ulterior, pe 20 iunie, naționala condusă de Serghei Cleșcenco va juca, pe stadionul "Zimbru" din Chișinău, cu reprezentativa Poloniei. În prezent, "tricolorii" sunt pe locul trei În grupă, având două remize înregistrate. 

Pentru a se califica la EURO 2024, selecționata Republicii Moldova trebuie să ocupe la finalul campaniei una dintre primele două poziții din clasament.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Probleme la zi
Meteo Chișinău
39,24
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:3,09 m/s
Thu
34
Fri
29
Sat
26
Sun
24
Mon
25
Arhivă Radio Chișinău