Muhametșin vrea concerte și ceai pentru alegătorii din Transnistria, în ziua prezidențialelor din Rusia

  • 28 Februarie 2018 16:32
Muhametșin vrea concerte și ceai pentru alegătorii din Transnistria, în ziua prezidențialelor din Rusia

Ambasadorul Rusiei la Chișinău, Farit Muhametșin, a discutat cu reprezentanții separatiste de la Tiraspol organizarea unor manifestații culturale și locuri special amenajate pentru alegătorii din Transnistria, în preajma secțiilor de votare, în ziua prezidențialelor din Rusia.

Frait Muhametșin a mulțumit, în cadrul unei vizite efectuate ieri în regiunea transnistreană, „președintelui”, „guvernului”, „parlamentului” și „comisiei electorale” de la Tiraspol pentru ajutorul acordat Ambasadei Ruse în organizarea alegerilor prezidențiale din Rusia, menționând că nu este atât de ușor să mobilizezi 700 de persoane în calitate de membri ai comisiilor.

„Am analizat și chestiuni ce țin de securitate, circulația pe teritoriul Transnistriei, organizarea anumitor porgrame, și culturale, și de alt gen, pentru ca atunci când vor veni alegătorii să nu stea, pur și simplu, la coadă. Să aibă posibilitatea să se așeze undeva, să bea un ceai”, a declarat Ambasadorul rus la Chișinău.

Menționăm că Rusia va deschide pe teritoriul regiunii transnistrene 25 de secții de votare pentru algerea președintelui rus, iar fiecare secție va primi circa 8.000 buletine de vot.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău