MSMPS: În R. Moldova au fost administrate 1 milion de doze de vaccin anti-COVID-19

  • 28 Iulie 2021 11:55
MSMPS: În R. Moldova au fost administrate 1 milion de doze de vaccin anti-COVID-19
Foto: MSMPS

Un milion de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate din 2 martie, când a început campania de imunizare, și până astăzi în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, persoana care a atins pragul de 1.000.000 este Axenia Ungureanu, în vârstă de 48 de ani, care s-a vaccinat în cadrul Oficiului Medicilor de Familie Bozieni, Hâncești.

“E o cifră care aduce speranță, un viitor fără COVID-19, fără restricții şi un mediu mai sănătos. Vă mulțumim pentru grija față de sănătatea proprie și a celor dragi. Sunteți un exemplu de responsabilitate și implicare la bunăstarea societății!

De asemenea, ne exprimăm recunoștința pentru munca lucrătorilor medicali în această luptă cu virusul Sars-Cov-2, precum şi implicarea lor în procesul de vaccinare”, se spune în postarea publicată pe pagina MSMPS.

Autoritățile din sănătate reiterează necesitatea accelerării procesului de vaccinare pentru a evita un nou val de infectări cu varianta Delta, a COVID-19, care deja circulă pe teritoriul țării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău