Monitorul Oficial va publica planurile de gestionare a riscului de inundații

  • 20 August 2020 12:48
Monitorul Oficial va publica planurile de gestionare a riscului de inundații

Monitorul Oficial de vineri, 21 august, va publica decizia cu privire la aprobarea Planurilor de gestionare a riscului de inundații, transmite MOLDPRES.

Documentul constă din Planul de gestionare a riscului de inundații pentru districtul bazinului hidrografic Nistru, precum și cel de gestionare a riscului de inundații pentru districtul bazinului hidrografic Dunărea–Prut și Marea Neagră.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), prin intermediul Agenției „Apele Moldovei”, va asigura monitorizarea implementării planurilor de gestionare a riscului de inundații menționate. De asemenea, MADRM va prezenta Cancelariei de Stat anual, până la 25 februarie, Raportul cu privire la realizarea măsurilor pentru implementarea planurilor de gestionare a riscului de inundații nominalizate.

Finanțarea măsurilor prevăzute în planurile sus-menționate se va efectua din contul și în limitele alocațiilor aprobate în acest scop în bugetele autorităților/instituțiilor publice implicate, precum și din alte surse, conform legislației în vigoare.

Prezenta hotărâre intră în vigoare la data publicării.

Sursa:MOLDPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău