Monica Babuc îl acuză pe Andrian Candu că ar minți după ce acesta a declarat că ea ar urma să fie ministru al Educației

  • 21 Februarie 2020 18:30
Monica Babuc îl acuză pe Andrian Candu că ar minți după ce acesta a declarat că ea ar urma să fie ministru al Educației

Vicepreședinta Partidului Democrat (PDM), Monica Babuc, îl acuză pe fostul său coleg de partid, Andrian Candu, de minciună, după ce acesta a declarat că ea ar urma să ajungă în funcția de ministru al Educației.

Potrivit agenției INFOTAG, vineri, într-o conferință de presă, Babuc a calificat spusele politicianului "despre repartizarea fotoliilor ministeriale drept o minciună".

"A fost menționat numele meu, că ar trebui să trec în funcția de ministru al Educației. Aceasta este o minciună. Din vara anului 2019 și până astăzi, nu am primit nicio ofertă, nu am vorbit despre portofoliul ministerial", a spus Babuc.

Ea a acuzat pe cei 6 deputați care au părăsit PDM, că au pus "toate tunurile mediatice de care dispun" împotriva formațiunii politice din care face parte".

"De exemplu, potrivit colegilor, motiv pentru plecare au fost negocierile dintre PDM și PSRM privind crearea unei coaliții. Dar, reiterez nu am avut discuții despre formarea unei coaliții cu PSRM. Acest argument este unul fals. Am discutat doar despre agenda viitoare a Guvernului", a spus Babuc.

De asemenea, ea numit drept "false" acuzațiile precum că PDM vrea să se abată de la cursul european al Moldovei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău