Moldstreet | Grupul Purcari preia o companie specializată în managementul deșeurilor din România

  • 27 Decembrie 2021 11:30
Moldstreet | Grupul Purcari preia o companie specializată în managementul deșeurilor din România

Consiliul Concurenței din România a autorizat tranzacția prin care producătorul de vinuri Crama Ceptura SRL, parte a grupului Purcari, intenționează să preia compania EcoSmart Union SA, cu activități în reciclarea deșeurilor.

Este a doua tranzacție anunțată în decurs de o lună, cu implicarea Cramei Ceptura, care la începutul acestei luni, a cumpărat Vinoteca Gherasim Constantinescu, localizată în comuna Merei, județul Buzău, un producător de struguri din Dealu Mare, România.

Crama Ceptura, deținută în totalitate de Purcari Wineries Plc, are ca obiect principal de activitate fabricarea vinurilor din struguri, activitatea de producere a vinurilor fiind desfășurată în zona Dealu Mare, județ Prahova.

EcoSmart oferă servicii care urmăresc asigurarea suportului necesar societăților comerciale pentru a atinge obiectivele de reciclare a deșeurilor din plastic, metal, hârtie și carton, lemn, sticlă, impuse de legislație, punând la dispoziția operatorilor economici interesați soluții personalizate în funcție de nevoile acestora.

Continuarea o găsiți aici.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău