Moldovean prins după ce a trecut ilegal frontiera cu România

  • 19 Martie 2019 17:42
Moldovean prins după ce a trecut ilegal frontiera cu România

Un bărbat din Republica Moldova a fost prins de polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut, după ce a trecut ilegal frontiera cu România, a anunțat, marți, 19 martie, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră.

Potrivit sursei citate, polițiștii de frontieră au observat, pe malul românesc al râului Prut, un cetățean moldovean, care a trecut frontiera dinspre Moldova către România. Imediat, în zonă s-a deplasat un echipaj din cadrul sectorului, care a reținut un cetățean vorbitor de limba rusă, fără documente de identitate.

"În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noștri au stabilit faptul că cetățeanul moldovean este V.M., în vârstă de 37 de ani, care a trecut ilegal frontiera de stat, pe direcția localității Rădăuți Prut, cu scopul de a efectua munci agricole”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră, Minodora Răcnea.

Polițiștii de frontieră din România efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, cetățeanul moldovean fiind predat autorităților din Republica Moldova în baza acordului de readmisie. 

sursa: rador

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău