Misiunea Socială „Diaconia” lansează campania de Crăciun „În brațele mamei”

  • 28 Noiembrie 2016 13:27
Misiunea Socială „Diaconia” lansează campania de Crăciun „În brațele mamei”

Misiunea Socială „Diaconia” lansează astăzi, 28 noiembrie, campania de Crăciun „În brațele mamei”. Desfășurată pentru al șaselea an consecutiv, scopul acesteia este de a ajuta mamele cu copii, aflate în situații de criză. 

În această perioadă, la Chișinău vor fi organizate mai multe ateliere de confecționare de jucării de brad, va fi lansată o campanie de colectare de fonduri și vânzarea jucăriilor la târgurile de Crăciun din capitală. Campania va culmina cu un telemaraton național organizat în parteneriat cu televiziunea publică, pe 17 decembrie între orele 15:00 și 19:00. 

La sediul Consiliului Europei de la Strasbourg se va desfășura un târg de Crăciun la care peste 500 de jucării de brad confecționate manual, care sunt și simbolul acestei campanii, vor oferi posibilitatea fiecărui doritor să sprijine un cuplu mamă – copil din Republica Moldova. 

Până în prezent, în cadrul programului „În brațele mamei”, 85 de copii au primit șansa de a crește fericiți alături de mamele lor. Doar pe parcursul anului 2016 au fost asistate 21 de cupluri mamă-copil dintre care patru mame minore.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău