Misiunea „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei dă startul celei mai mari campanii de solidaritate socială ,,Masa Bucuriei”

  • 09 Martie 2020 11:41
Misiunea „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei dă startul celei mai mari campanii de solidaritate socială ,,Masa Bucuriei”

Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei dă startul celei mai mari campanii de solidaritate socială ,,Masa Bucuriei”.

Tradițional echipa Misiunii Sociale „Diaconia” își propune să sensibilizeze și mobilizeze societatea în susținerea bătrânilor rămași singuri și marcați de sărăcie, dar și oamenilor nevoiași, se arată într-un comunicat al organizației.

„De 11 ani spunem că bătrânii din Republica Moldova nu ar trebui să trăiască în sărăcie și foame. Tot de 11 ani, am creat, prin campania Masa Bucuriei, o posibilitate de implicare și manifestare a solidărității. Astfel, mii de oameni au împărtășit demersul nostru, iar grație gesturilor de bunătate am reușit să aducem bucuria unui prânz cald în viața celor care ieri au avut grijă de noi, iar azi sunt limita disperării”, a declarat Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia”.

Campania va culmina pe 11 aprilie, cu o colectă de produse alimentare în cca 100 de magazine și cu implicarea a peste 1000 de voluntari. Ulterior, din aceste produse se vor găti prânzuri calde pentru bătrâni, pe parcursul unui an întreg.

Cei care vor să se implice în această campanie în calitate de voluntari, pot afla mai multe informații AICI.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău