Mișcarea Politică UNIREA își prezintă candidatul pentru alegerile prezidențiale

  • 30 Iunie 2020 08:05
Mișcarea Politică UNIREA își prezintă candidatul pentru alegerile prezidențiale

Mișcarea Politică UNIREA a decis asupra candidatului său pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie anul curent. Acesta este liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, transmite IPN cu referire la decizia consiliului MPU.

Mișcarea Politică UNIREA va continua să depună eforturi intense pentru identificarea candidatului unionist unic rămânând, astfel, deschisă propunerilor din partea altor partide unioniste, a segmentului asociativ, a mediilor academice, profesionale și artistice, a diasporei, pentru a coagula opțiunea politică și electorală unionistă, în viitoarele alegeri prezidențiale”, se spune în document.

Totodată, Mișcarea Politică UNIREA și candidatul anunțat, Dorin Chirtoacă, vor iniția și vor participa la discuții, dezbateri, mese rotunde și consultări pentru a se găsi soluția optimă agreată de electoratul unionist.

MPU a reiterat asupra necesității unificării segmentului politic unionist și a făcut apel către celelalte partide unioniste să adere la Mișcarea Politică UNIREA.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău