Mircea Geoană, adjunctul secretarului general al NATO, s-a întâlnit cu Maia Sandu: „Este important ca R. Moldova să continue reformele”

  • 19 Februarie 2022 15:04
Mircea Geoană, adjunctul secretarului general al NATO, s-a întâlnit cu Maia Sandu: „Este important ca R. Moldova să continue reformele”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a avut o întrevedere, în Germania, cu președinta Maia Sandu, în marja Munich Security Conference, informează Radio Chișinău.

„Este important ca Republica Moldova să continue reformele pentru dezvoltarea rezilienței și în susținerea parcursului său pro-european. Sprijinul NATO pentru Republica Moldova este reprezentat atât de investițiile permanente în parteneriatul nostru, dar și de suportul acordat în consolidarea instituțiilor de apărare”, a scrie Mircea Geoană pe pagina sa Facebook.

Maia Sandu participă în aceste zile la Conferința pentru Securitate de la München, o platformă globală de discuții pe subiecte de securitate internațională, care întrunește șefi de state și guverne, lideri de opinie și antreprenori.

Președintele Rep. Moldova ținut ieri un discurs în care atras atenția că fenomenul corupției și proasta guvernare au alungat oamenii din R. Moldova, au slăbit statul și au creat probleme de securitate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:1,54 m/s
Thu
11
Fri
15
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău