Ministrul Energiei l-a prezentat colectivului Termoelectrica pe noul director interimar

  • 31 Iulie 2023 09:44
Ministrul Energiei l-a prezentat colectivului Termoelectrica pe noul director interimar

Ministrul Energiei, Victor Parlicov, l-a prezentat astăzi, 30 iulie, colectivului Termoelectrica S.A. pe noul director interimar, Iurie Razlovan, anunță Ministerul Energiei.

Victor Parlicov a reiterat că sarcina principală a acestuia este să asigure pregătirea întreprinderii de următorul sezon rece, inclusiv realizarea în termen a reparațiilor la blocul 2 de la sursa 1, cunoscută și ca fosta CET-2.

De asemenea, noul director va prezenta în cel mult două săptămâni viziunea sa asupra noii structuri organizatorice și va decide asupra echipei cu care urmează să realizeze sarcinile propuse.

Termoelectrica este o întreprindere strategică pentru sectorul energetic, având în vedere contribuția pe care o poate aduce întreprinderea la decarbonizarea sectorului și rolul sistemelor centralizate de încălzire.

Noi vrem să realizăm izolarea blocurilor de locuit, vrem să schimbăm sistemele de distribuție în interiorul blocurilor pe orizontală, ca fiecare apartament să-și poată regla temperatura, vrem puncte termice individuale și apă caldă menajeră 24 de ore. Fără Termoelectrica toate aceste lucruri nu sunt posibile”, a declarat ministrului Energiei, Victor Parlicov.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:3,09 m/s
Fri
20
Sat
24
Sun
25
Mon
21
Tue
22
Arhivă Radio Chișinău