Ministerul Sănătății, de Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului: „Voi sunteți cei care, zi de zi, faceți diferența între suferință și alinare, speranță și descurajare”

  • 16 Iunie 12:07
Ministerul Sănătății, de Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului: „Voi sunteți cei care, zi de zi, faceți diferența între suferință și alinare, speranță și descurajare”

În fiecare an, a treia duminică din luna iunie este dedicată celebrării Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, un prilej de recunoștință și respect pentru toți profesioniștii din domeniul sănătății.

Mereu la datorie, cu dedicație, responsabilitate și sacrificiu, acești oameni remarcabili își îndeplinesc cu pasiune misiunea nobilă și rămân fideli crezului profesiei. Zi de zi, își investesc cunoștințele, compasiunea și energia în slujba pacienților, adesea în detrimentul propriei sănătăți și al timpului prețios petrecut cu cei dragi.

Vă mulțumim pentru profesionalismul și devotamentul de care dați dovadă, pentru nopțile nedormite, pentru rezistența și optimismul în momentele dificile, dar mai ales pentru grija necondiționată pe care o arătați celor în suferință. Fiecare zâmbet readus pe chipul unui pacient, fiecare viață salvată este o dovadă a muncii voastre neobosite și a calităților umane de excepție. Voi sunteți cei care, zi de zi, faceți diferența între suferință și alinare, speranță și descurajare.

Vă exprimăm sincere mulțumiri pentru activitatea voastră altruistă și dedicată și vă dorim sănătate, putere de muncă și împlinirea speranțelor!” se arată în mesajul Ministerului Sănătății al Republicii Moldova.

Totodată, Ministerul Sănătății și-a reafirmat angajamentul de a îmbunătăți constant condițiile de muncă pentru angajații din domeniul sănătății, prin investiții semnificative în modernizarea instituțiilor medicale și prin implementarea politicilor de motivare și dezvoltare profesională.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
20,7
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:4,15 m/s
Wed
21
Thu
23
Fri
24
Sat
25
Sun
26
Arhivă Radio Chișinău