Ministerul Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova a aderat la Rețeaua Socială Europeană

  • 25 Februarie 15:45
Ministerul Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova a aderat la Rețeaua Socială Europeană

Ministerul Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova a devenit membru al Rețelei Sociale Europene (ESN), o platformă internațională care facilitează schimbul de cunoștințe și bune practici între autorități și organizații din diferite țări, în vederea îmbunătățirii calității și eficienței serviciilor sociale.

Potrivit unui comunicat al Ministerului, în calitate de rețea principală de servicii sociale publice în Europa, ESN este implicată în mai multe proiecte europene și la nivel național, prin intermediul cărora oferă în mod constant asistență tehnică organizațiilor externe și membrilor săi în domenii precum protecția copilului, servicii sociale și de îngrijire integrate, noi modele de îngrijire și inovare în domeniul serviciilor sociale.

În prezent, Rețeaua Socială Europeană cuprinde 181 de organizații membre din 34 de țări. Platforma reunește într-un cadrul european care sprijină schimbul de cunoștințe, autorități publice, organizații din sectorul terțiar, profesioniști din domeniul serviciilor sociale, furnizori de soluții tehnologice, precum și cercetători.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:0 m/s
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău