Ministerul Infrastructurii, după protestul transportatorilor față de Codul rutier: „Să vedem ce impact are asupra pasagerilor, asta ne interesează”

  • 15 Februarie 17:23
Ministerul Infrastructurii, după protestul transportatorilor față de Codul rutier: „Să vedem ce impact are asupra pasagerilor, asta ne interesează”

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) a venit cu o reacție la protestul transportatorilor din 15 februarie, față de modificarea Codului transporturilor rutiere.

Într-un comentariu pentru NewMaker, consiliera ministrului Infrastructurii, Alina Pisică, a declarat că obiectivul MIDR este să asigure cetățenii cu servicii de transport calitative, ceea ce a făcut prin modificarea Codului transporturilor rutiere. Totodată, Alina Pisică a menționat că ministerului „nu îi este clar” motivul protestelor.

Obiectivul nostru la minister este să asigurăm cetățenii cu servicii de transport de calitate. Și asta am făcut prin modificarea Codului transporturilor rutiere, care a trecut toate etapele legislative și care a fost subiectul mai multor discuții publice unde au fost implicați absolut toți actorii importanți. S-a ținut cont de sugestiile constructive ale tuturor. Nu o să comentăm protestele pentru că nici de data aceasta nu ne este clar motivul. Însă invităm domnii protestatari să aștepte ca acest cod să fie aplicat și să vedem care este de fapt impactul asupra pasagerilor, pentru că pe noi asta ne interesează”, a declarat Alina Pisică pentru NM.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:6,69 m/s
Tue
18
Wed
14
Thu
15
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău