Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru funcția de director al Serviciului Vamal

  • 03 Septembrie 2019 13:11
Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru funcția de director al Serviciului Vamal

Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru funcția de director al Serviciului Vamal.

Persoanelor care posedă abilități manageriale demonstrate și cu un nivel înalt de integritate sunt îndemnate să-și depună dosarul până pe 30 septembrie, se spune într-un comunicat de presă al instituției, citat de IPN.

Persoanele interesate pot depune dosarul de participare doar prin e-mail la adresa: [email protected]. Dosarul trebuie să conțină: curriculum vitae și datele de contact a două persoane care vor accepta să fie contactate de către comisie pentru confirmarea competențelor candidatului, dacă va fi cazul. De asemenea, este necesară o scrisoarea de motivare, care pune în evidență experiența și abilitățile relevante postului.

Doritorii trebuie să prezinte și un concept de dezvoltare instituțională a Serviciului Vamal, care să includă măsuri de combatere a corupției din cadrul instituției și contrabandei. Sunt necesare diplomele de studii și certificatele de absolvire a cursurilor de perfecționare profesională și/sau de specializare, acordul cu privire la acceptarea controlului special și declarația de ne afinitate cu broker vamal.

Potrivit Ministerului Finanțelor, persoana desemnată în funcția de director al Serviciului Vamal va contribui la elaborarea și implementarea unui program complex de dezvoltare instituțională, cu accent pe transparență, integritatea și eficiența proceselor în cadrul instituției. Totodată, va fi responsabilă de implementarea politicilor statului în domeniul de responsabilitate, precum și va dezvolta capacitatea umană a Serviciului Vamal.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:6,17 m/s
Thu
19
Fri
20
Sat
18
Sun
17
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău