Ministerul Economiei are un nou Secretar General

  • 22 Iunie 2022 14:39
Ministerul Economiei are un nou Secretar General

Ministerul Economiei are un nou Secretar General. Recent, în funcție a fost numită Ina Voicu, care deținea poziția de șefă a Direcției analiză, monitorizare și evaluare a politicilor din cadrul instituției.

Ina Voicu este licențiată în relații economice internaționale. La începutul carierei a activat în cadrul Ministerului Finanțelor, Trezoreria de Stat a Republicii Moldova. Din 2006 până în prezent, și-a desfășurat activitatea profesională în cadrul Ministerului Economiei.

„Ina Voicu este o persoană integră, profesionistă, foarte atentă la detalii și cu o vastă experiența în coordonarea procesului de analiză și evaluare a politicilor naționale promovate de ME; coordonarea procesului de planificare strategică a activității ministerului; a procesului de planificare bugetară; a avizării actelor normative și legislative elaborate de minister și alte aspecte de coordonare a managementului instituției.

Ne bucurăm că o avem pe doamna Voicu în echipă. Îi mulțumim pentru tot efortul depus în munca sa zilnică și îi urăm mult succes în noua funcție!”, se arată în nota emisă de ME.
Sursa: https://sinteza.org/2022/06/22/ministerul-economiei-are-un-nou-secretar-general

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău