Ministerul britanic al Apărării: „Rusia și-a extins raza de atac a infrastructurii civile”

  • 18 Septembrie 2022 13:00
Ministerul britanic al Apărării: „Rusia și-a extins raza de atac a infrastructurii civile”

Ministerul britanic al Apărării spune că Rusia și-a extins raza de atac a țintelor civile în ultima săptămână, inclusiv a acelei infrastructuri care nu are o importanță militară. Forțele Moscovei au lovit rețele electrice și un baraj. În acest timp, ucrainenii din Izium continuă să-și caute rudele în pădurea în care se află mormintele unde au fost găsite sute de cadavre. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că mai mult de 10 camere de tortură au fost găsite în orașele eliberate din regiunea Harkov, avertizând că rușii „vor răspunde în același mod”.

Rusia probabil a extins locațiile pe care este pregătită să le lovească, o mișcare de a submina moralul guvernului și poporului ucrainean, a transmis duminică armata britanică. Rusia și-a mărit în timpul ultimelor șapte zile și aria de atac a infrastructurii civile, chiar și acolo unde probabil nu percepe un efect militar imediat, spune ministerul britanic al apărării în informarea sa zilnică pe Twitter.

Categoria misiunii a inclus lovituri împotriva rețelei electrice și un baraj de pe Râul Inhulets în Krivoi Rog, spune instituția, transmite digi24.ro.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
19,4
Câțiva nori
Umiditate:57 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău