Milsami a devenit lider în Divizia Națională cu 24 de puncte

  • 17 Octombrie 2016 11:17
Milsami a devenit lider în Divizia Națională cu 24 de puncte

Milsami a obținut victorie în al cincilea meci consecutiv în Divizia Națională și a ajuns lider cu 24 de puncte urmată de Sheriff Tiraspol cu 22 de puncte, după 11 etape disputate. „Vulturii roșii” au dispus de nou-promovata FC Ungheni cu 4-0, transmite IPN.

Internaționalul Eugen Sidorenco a deschis scorul în minutul 21. Portarul Ivanov a mai fost învins o dată în prima repriză după lovitura de cap a bielorusului Rakhmanov. După pauză, croatul Banovic a reușit al patrulea gol al stagiunii, iar rusul Zhigulev a stabilit scorul final în minutul 87, după ce a prins un șut superb din afara careului.

„E plăcut să fii pe primul loc. Îmi doresc să ne menținem lideri cât mai mult posibil. Ne așteaptă un meci greu în deplasare la Saxan”, a declarat la conferința de presă antrenorul lui Milsami, Andrian Sosnovschi.

Milsami s-a distanțat la două puncte de Sheriff, care n-a reușit să învingă la Hâncești, în meciul cu Petrocub, scor 0-0. Asta chiar dacă pe banca Sheriffului a debutat noul antrenor, italianul Roberto Bordin.

Pe podium a urcat Dacia, învingătoare în meciul cu Saxan, cu 2-0. „Lupii galbeni” au marcat însă ambele goluri în prelungirile reprizei a doua. Mai întâi, bulgarul Sarmov a transformat un penalty, după care conaționalul său, Ismail Isa și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Cu același scor s-a încheiat și partida de la Bălți dintre Zaria și Speranța. Elevii lui Cristian Efros s-au impus în mod surprinzător, după două goluri marcate în repriza a doua. Plămădeală a înscris primul gol al stagiunii în minutul 62, iar în prelungiri nigerianul Kastan a marcat la debut dintr-un penalty.

În fine, Dinamo-Auto a dispus de Academia, cu 3-1. Casian a transformat și el un penalty în ultimul minut al primei reprize, dar Academia a egalat, printr-o execuție spectaculoasă a lui Vremea.  Dinamo-Auto a marcat două goluri în ultimele zece minute, prin Onofrei și Diarra și a urcat două poziții în clasament, reușind să evite ultimul loc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:0 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău