Militarii ruși au descoperit locul prăbușirii avionului dispărut deasupra Siriei

  • 18 Septembrie 2018 13:08
Militarii ruși au descoperit locul prăbușirii avionului dispărut deasupra Siriei

Militarii ruși au descoperit locul prăbușirii avionului Il-20 în Marea Mediterană, nave ale Flotei Maritime Militare a Rusiei ridicând deja părți ale trupurilor membrilor echipajului, a anunțat, marți, o sursă din cadrul Ministerului rus al Apărării, scrie Rador.

"La operațiunea de căutare a membrilor echipajului avionului militar rusesc Il-20, care a fost doborât în apropierea țărmului provinciei Latakia, participă opt nave, catere și ambarcațiuni de salvare ale Flotei Maritime Militare a Rusiei. Militarii ruși au descoperit locul prăbușirii avionului, acesta fiind la 27 de kilometri vest de localitatea Baniyas din provincia Latakia" - au precizat surse din cadrul Ministerului rus al Apărării.

Acestea au anunțat, de asemenea, că la bordul navelor au fost ridicate părți ale trupurilor membrilor echipajelor, lucruri personale, precum și fragmente din avion.

Avionul militar rus, care avea 15 persoane la bord și care a dispărut luni de pe radar, a fost doborât în mod accidental de forțele siriene, după ce mai multe rachete israeliene au fost interceptate în Siria, a confirmat marți Moscova, relatează site-ul postului CNN, potrivit Mediafax.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău