Miliardarul cu telefon de 25 de dolari

  • 02 Aprilie 2019 20:17
Miliardarul cu telefon de 25 de dolari

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume folosește unul dintre cele mai ieftine telefoane de pe piață. E vorba de Warren Buffett, care are un telefon de aproximativ 25 de dolari.

„Apropo, acesta este telefonul meu. Mi l-a împrumutat Alexander Graham Bell (inventatorul telefonului, n.r.) și am uitat să i-l dau înapoi”, glumește miliardarul.

Telefonul prezentat de Warren Buffett este un model lansat în 2010 de Samsung. Între timp, miliardarul a investit în acțiuni ale gigantului IT Apple, dar nici acest lucru nu l-a convins să treacă la Iphone. Mai mult decât atât, cei de la Apple i-au trimis deja și cel mai nou model de smartphone, Iphone X, iar Tim Cook s-a oferit chiar să vină și să îl învețe pe Buffett cum să îl folosească.

Miliardarului i se pare însă o prea mare bătaie de cap și preferă să folosească acest telefon, chiar dacă este mai vechi. 

Al treilea cel mai bogat om din lume, Warren Buffet este recunoscut pentru faptul că nu face paradă cu averea sa. El locuiește tot în casa pe care a cumpărat-o în urmă cu mai bine de 60 de ani cu 31 de mii de dolari și conduce o mașină cumpărată în urmă cu cinci ani cu aproximativ 45 de mii de dolari.

În topul Forbes dat publicității în luna martie, el  avea o avere estimată la 82,5 miliarde de dolari.

sursa:  digi24

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău