Mike Pence, vicepreședintele SUA, testat negativ la coronavirus

  • 02 Octombrie 2020 15:56
Mike Pence, vicepreședintele SUA, testat negativ la coronavirus

Mike și Karen Pence nu au coronavirus, o arată rezultatul testelor efectuate astăzi, după ce președintele american Donald Trump și soția sa au fost confirmați pozitiv, relatează Fox News, preluat de Digi24.ro

 

„La fel ca în ultimele luni, vicepreședintele Pence este testat zilnic pentru COVID-19. În această dimineață, vicepreședintele Pence și soția sa, Karen, au fost testați negativ. Vicepreședintele se află în continuare într-o stare bună și le urează soților Trump recuperare rapidă”, a anunțat Devin O’Malley, purtător de cuvânt al lui Mike Pence.

Anunțul vine la câteva ore după ce Donald Trump a anunțat personal, pe pagina de Twitter, că atât el cât și soția lui, Melania, s-au infectat cu coronavirus. „Ne simțim bine; Am anulat toate evenimentele din perioada următoare. Aveți grijă să fiți în siguranță și vom trece cu bine prin această încercare”, a anunțat ulterior Melania Trump.

La scurt timp, medicul personal al președintelui american a anunțat că Trump se simte bine și va rămâne izolat la Casa Albă pentru moment.

Donald Trump a avut ultima apariție publică joi după-amiază, după ce s-a întors de la o strângere de fonduri din New Jersey. Potrivit CNN, nu prezenta simptome ale COVID-19, dar nu s-a mai oprit să vorbească cu reporterii prezenți la Casa Albă.

Deocamdată este neclar dacă infectarea lui Donald Trump cu coronavirus va afecta a doua dezbatere cu Joe Biden, care este programată pe 15 octombrie în Miami, Florida. Alegerile prezidențiale din SUA sunt programate pe data de 3 noiembrie 2020.

Liderul american și soția sa au făcut testele după ce Hope Hicks (31 de ani), una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale lui Donald Trump, a fost testată pozitiv la coronavirus.

Ea a făcut parte din grupul de consilieri care a călătorit marți cu președintele, la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală pe care a avut-o miercuri cu Joe Biden în Cleveland, Ohio. De asemenea, Hicks a mers cu Trump în Minnesota pentru un miting de campanie în aceeași zi.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:67 %
Vint:1,54 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău