Mii de pachete cu țigări fără acte de proveniență ridicate de polițiștii de investigație

  • 12 Aprilie 14:50
Mii de pachete cu țigări fără acte de proveniență ridicate de polițiștii de investigație

Ofițerii Direcției „Nord” a INI au deconspirat activitatea unui grup de persoane care ar fi pus în aplicare o schemă de procurare, depozitare și ulterioara transportare ilegală peste frontiera Republicii Moldova a produselor de tutungerie în cantități mari, informează Poliția.

A fost stabilit faptul că un grup format din patru bărbați din raionul Fălești, cu vârstele cuprinse între 33 și 45 de ani, în bunurile mobile și imobile ce le aparțin cu dreptul de proprietate sau în arendă, depozitează produse de tutungerie fără acte de proveniență, cu ulterioara transportare ilegală peste frontiera Republicii Moldova.

Astfel, la 10 aprilie, ofițerii de investigație în comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Fălești au descins cu percheziții la domiciliile și în mașinile acestora, unde au fost depistate și ridicate 12 mii de pachete de țigări fără acte de proveniență și o armă pneumatică deținută ilegal.

Valoarea pe piață neagră a țigărilor depistate și ridicate este estimată la aproximativ 750 000 de lei.

Acțiunile procesuale continuă, persoanele bănuite fiind cercetate în libertate. Captura de țigări este indisponibilizată și constituie corp delict.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Probleme la zi
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău