Mihail Saakașvili | Vladimir Putin „a încheiat operațiunea de capturare a puterii în R.Moldova” prin înlăturarea Guvernului Maiei Sandu

  • 13 Noiembrie 2019 13:08
Mihail Saakașvili | Vladimir Putin „a încheiat operațiunea de capturare a puterii în R.Moldova” prin înlăturarea Guvernului Maiei Sandu

Înlăturând Guvernul Maiei Sandu prin decizia Parlamentului, președintele Rusiei, Vladimir Putin "a încheiat operațiunea de capturare a puterii în R.Moldova, consideră fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili.

Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta el a scris pe rețelele sociale, menționând că, "mai întâi, Putin l-a înlăturat cu ajutorul europenilor și americanilor pe Plahotniuc, oligarhul care s-a ocupat de jefuirea poporului R.Moldova, dar Putin nu prea era mulțumit și a adus la putere Guvernul Sandu".

"Iar acum, ajutorul aliaților săi - al socialiștii proruși și partidului nemulțumit al lui Plahotniuc - el a înlăturat-o și pe Maia Sandu. Astfel, Moldova a trecut din nou de partea întunecată a istoriei postsovietice, iar acest lucru este foarte regretabil. Moldova are un popor bun, foarte harnic, cu tineri talentați și o geografie bună, cu perspective excelente", spune Saakașvili.

Potrivit lui, Maia Sandu este "cel mai cinstit premier din istoria Moldovei și, de aceea, întreaga clasă de corupție s-a unit împotriva ei".

"Astăzi, Putin a devenit câștigătorul, iar Occidentul și, cel mai important, poporul Moldovei, au fost învinși. Însă eu rămân optimist și cred că acest lucru este temporar", a recunoscut Saakașvili.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău