Mihai Popșoi participă la adunarea politică a Partidul Popular European, la Bruxelles: „Colegii noștri ne asigură de sprijin în Parlamentul European”

  • 24 Iunie 18:02
Mihai Popșoi participă la adunarea politică a Partidul Popular European, la Bruxelles: „Colegii noștri ne asigură de sprijin în Parlamentul European”

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare al Republicii Moldova, Mihai Popșoi, este astăzi prezent la adunarea politică a Partidul Popular European , învingătorul alegerilor europarlamentare

Mihai Popșoi a precizat că, în cadrul adunării, este marcată „victoria responsabilității în fața populismului, curajului în fața fricii, stabilității și unității în fața dezbinării”.

Potrivit oficialului, la adunarea politică sunt prezenți și Președintele PPE Manfred Weber, Președinta Comisiei UE Ursula von der Leyen, Președinta Parlamentului European Roberta Metsola, Vicepreședintele PPE Siegfried Mureșan, dar și reprezentanți ai partidelor populare din toată Europa.

„Colegii noștri din cea mai influentă familie politică europeană ne asigură de sprijin plenar pentru Republica Moldova în parlamentul European în următorii cinci ani. Am mulțumit colegilor pentru acesta solidaritate cu țara noastră. Rămâne să confirmăm voința noastră europeană în referendumul din octombrie. Viitorul Moldovei e în marea familie europeană!”, a scris Mihai Popșoi într-o postare pe Facebook. 

 
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, redacție și text
 
 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sun
18
Mon
15
Tue
12
Wed
13
Thu
16
Arhivă Radio Chișinău