Mihai Popșoi, întrevedere la Munchen cu asistentul Secretarului de stat pentru afaceri europene și eurasiatice, James O'Brien

  • 16 Februarie 12:34
Mihai Popșoi, întrevedere la Munchen cu asistentul Secretarului de stat pentru afaceri europene și eurasiatice, James O'Brien

„Astăzi, la München, am avut o întrevedere cu asistentul Secretarului de stat pentru afaceri europene și eurasiatice, James O'Brien. În cadrul întâlnirii am discutat despre progresele înregistrate de Republica Moldova în avansarea procesului de aderare la Uniunea Europeană, situația de securitate din regiune și sprijinul SUA pentru modernizarea țării”, a transmis ministrul de Externe Mihai Popșoi pe Facebook.

 
„De comun acord, am apreciat nivelul avansat al relațiilor bilaterale și am discutat despre importanța reuniunii Dialogului Strategic pentru aprofundarea parteneriatului RM - SUA, care va avea loc în primăvara anului curent, la Washington.
 
Am mulțumit pentru suportul oferit țării noastre de către SUA în toate domeniile de importanță strategică.
 
James O'Brien a apreciat reformele implementate de autorități, ne-a urat mult succes în parcursul nostru european și ne-a asigurat de tot suportul în acest sens”, a scris ministrul de Externe.
 
Amintim că astăzi, la Munchen, începe a 60-a Conferință de Securitate anuală. Printre cei aproximativ 50 de lideri din întreaga lume este prezent și ministrul de Externe al Republicii Moldova, Mihai Popșoi.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,12 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău