Mihai Popșoi: „Noi, în Republica Moldova, cunoaștem suficient despre influența rusă și putem afirma că ne-am săturat”

  • 28 Aprilie 2023 11:52
Mihai Popșoi: „Noi, în Republica Moldova, cunoaștem suficient despre influența rusă și putem afirma că ne-am săturat”

„În această săptămână, împreună cu colegii Ion Groza și Natalia Davidovici, am participat la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), care s-a desfășurat la Strasbourg”, a scris deputatul Mihai Popșoi într-o postare pe Facebook.

„În cadrul lucrărilor un subiect dezbătut a fost „Rolul Rusiei în escaladarea tensiunilor în Republica Moldova”. Am spus clar că ”Moldova este țară mică cu o inimă mare”, în timp ce ”Rusia este o țară mare fără inimă”! Noi, în Moldova, cunoaștem suficient despre influența rusă și putem afirma că ne-am săturat. Ajunge!

Moldovenii și-au făcut alegerea - de a trăi într-o democrație în libertate și siguranță.
 
Această alegere va fi arătată, tare și răspicat, pe 21 mai, când moldovenii se vor aduna pentru o adunare națională în sprijinul Integrării Europene. Această demonstrație de unitate va fi urmată de Summitul Comunității Politice Europene din 1 iunie, care va plasa Republica Moldova în centrul Europei. Această demonstrație de solidaritate și determinare trebuie să continue cu deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană.
 
Atâta timp cât suntem cu toții uniți, nicio influență rusă nu va putea să frângă spiritul liber al poporului moldovean și nicio brutalitate rusă nu va putea opri Ucraina să învingă și să obțină locul care i se cuvine în lumea liberă”, a transmis Mihai Popșoi.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
4,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
12
Tue
13
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău