Mihai Ghimpu participă la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO

  • 26 Mai 2018 10:44
Mihai Ghimpu participă la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO

Șeful delegației Parlamentului la AP a NATO, Mihai Ghimpu participă la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO. Reuniunea este găzduită de Parlamentul Republicii Polone și are loc la Varșovia, în perioada 25-28 mai 2018. 

Ședințele Comitetelor AP NATO – Comitetul politic, Comitetul pentru economie și securitate, Comitetul pentru știință și tehnologie, Comitetul pentru dimensiunea civilă a securității, Comitetul pentru apărare și securitate – vor avea loc în zilele de 26 și 27 mai. În cadrul acestor reuniuni vor fi discutate proiectele rezoluțiilor Comitetelor, prezentate de către raportori și raportori speciali. 

Ședința plenară va avea loc luni, 28 mai. Participanților la reuniune li se vor adresa Președintele AP NATO, Paolo Alli, Secretarul General al NATO și Președintele Consiliului Nord Atlantic, Jens Stoltenberg, oficiali din Parlamentul și Guvernul Poloniei.  

AP a NATO este o organizație interparlamentară, care reunește parlamentari din cele 29 de state membre ale Alianței Nord-Atlantice, precum și din țările asociate. Republica Moldova este membru asociat al Adunării Parlamentare a NATO din noiembrie 1994. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău