Michael Bloomberg promite să transforme Casa Albă în "open space"

  • 31 Decembrie 2019 10:35
Michael Bloomberg promite să transforme Casa Albă în

S-a terminat cu discreția birourilor și secretele de alcov la Casa Albă? În orice caz, este ce promite candidatul la primarele democrate pentru prezidențialele americane din 2020 Michael Bloomberg, notează AFP, preluat de Agerpres.

"Eu, președinte, voi transforma East Room (cea mai mare încăpere de la Casa Albă) în open space, unde voi sta pe scaun în mijlocul echipei noastre", a scris luni pe Twitter omul de afaceri, unul dintre cei mai bogați din lume.

"Voi utiliza Biroul Oval pentru funcțiile oficiale - niciodată pentru a scrise mesaje pe Twitter -, dar restul timpului voi fi acolo unde trebuie să fie un conducător: cu echipa sa", a adăugat el.

Fostul primar al New Yorkului trimite în mesajul său spre un articol al site-ului de informații Politico legat de mutarea sediului său de campanie într-un zgârie-nor din Times Square.

Politico informează că patronul agenției de presă Bloomberg, intrat relativ târziu în cursa pentru Casa Albă, intenționează să își conducă trupele dintr-un "open space" care se va situa chiar deasupra primelor șase etaje aparținându-i lui Jared Kushner, ginere și consilier al unui alt miliardar, Donald Trump.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău