Mesajul prim-ministrei Natalia Gavriliță de Ziua Independenței R. Moldova

  • 27 August 2022 12:30
Mesajul prim-ministrei Natalia Gavriliță de Ziua Independenței R. Moldova

Premierul Natalia Gavriliță a transmis un mesaj de Ziua Independenței Rep. Moldova în care vorbește despre libertate, responsabilitate, acțiune și schimbare.

”Ziua Independenței e un moment al înțelegerii că suntem responsabili pentru noi și pentru cei din jurul nostru, că ne este dat să avem grijă de o palmă de rai și să facem tot ce putem ca să o protejăm, să o îngrijim și să o transmitem copiilor noștri mai bună decât am primit-o”, se arată în mesajul prim-ministrei.
În același timp, în mesajul adresat, Natalia Gavriliță insistă asupra necesității de a contribui la schimbare pentru a face țara mai bună.
”Independența înseamnă libertatea de a decide singuri ce facem mai departe, conștienți de urmările și consecințele alegerilor noastre. Independența înseamnă responsabilitate pentru fiecare acțiune și capacitatea de a folosi oportunitățile unei lumi în continuă schimbare. Oamenii Moldovei, aflați peste tot în lume, celebrează astăzi locul lor de baștină, locul din care au pornit, locul în care mulți sperăm să se întoarcă pentru a contribui la schimbare, pentru a face țara mai bună”, afirmă Natalia Gavriliță.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,85
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău